More


  ADIO, burlăcie! Fundașul naționalei, sătmăreanul Adrian RUS s-a cununat civil cu frumoasa CARINA! Mesaj emoționant transmis de proaspăta doamnă RUS!

  - Advertisement -

  Fundașul sătmărean al Naționalei României și a celor de la MOL Fehervar, Adrian Rus a spus ADIO burlăciei, sâmbătă când s-a căsătorit civil cu Carina. Ceremonia a avut loc în curtea unui hotel din central vechi al orașului și a fost oficiată de primarul Gabor Kereskenyi.

  Adi și Carina formează de ani buni un cuplu și au dorit ca în acest an , la finalul sezonului din Ungaria să-și oficializeze relația.

  Din cauza încă a restricțiilor de pandemie, doar rudele și prietenii apropiați, foști sau actuali colegi de pe la echipele unde a evoluat, le-au fost alături, i-au felicitat și le-au urat “Casă de piatră!” și mult succes în viață.

  ”OfficiallyMrs.Rus 14.05.2021

  Acum e oficial, ceea ce stiam deja de mult timp, ca suntem facuti unul pentru celalalt.

  Esti cel mai bun, iubitor si frumos om pe care l-am cunoscut vreodata. În tine am găsit iubirea vieții mele! Alături de tine ma simt implinita, de azi si pentru totdeauna 🤍” a fost ”jurământul” de suflet postat de proaspăta doamnă Rus pe pagina sa de facebook!

  Casă de piatră , fericire și bucurii tinerei familii și din partea redacției GNV!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img