More


  FOTOGALERIE. AVERTIZARE. Este posibil să se producă și ALTE INUNDAȚII în județ

  - Advertisement -

  Prezent la Satu Mare în urma inundațiilor din partea de sud a județului, ministrul Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna TÁNCZOS, a avertizat populația că, din cauza precipitațiilor care vor mai urmă, este posibil ca în județ să se mai producă și alte inundații.

  ”Din păcate, în următoarea perioadă ne mai așteptăm la precipitații abundente, semnficiative, pentru această zonă, este posibiul ca situații similare să se repete, din păcate.

  Rolul nostru, al Ministerului Mediului, al Guvernului, este să centralizăm cât se poate de repede pagubele, să vedem care este valoarea acestora și să alocăm de la Guvern un sprijin pentru autoritățile locale și pentru autoritatea județeană să refacă drumurile care au fost rupe de această viitură, și să venim și în în sprijinul cetățenilor”, a mai spus ministrul Mediului.

  NFORMARE METEOROLOGICĂ

  Interval de valabilitate: 13 mai, ora 10:00 – 14 mai, ora 21:00

  În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină.

  Aceste fenomene se vor semnala, joi (13 mai), îndeosebi în sudul, vestul, nord-vestul și local în centrul teritoriului, iar vineri (14 mai) cu precădere în jumătatea de nord a țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…35 l/mp.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img