More


  Contrabandă cu țigări, depistată în Țara Oașului

  - Advertisement -

  În data de 15 mai a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.
  Astfel, în jurul orei 07.45, polițiștii de frontieră au oprit în trafic pentru control, pe DN 19, în zona Huta Certeze, o autoutilitară înmatriculată în România.
  La volanul mijlocului de transport se afla un cetăţean român, în vârstă de 64 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În urma unui control sumar, poliţiştii de frontieră au observat unele modificări realizate interiorului autoutilitarei, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acesteia, împreună cu şoferul, la sediul instituţiei în vederea efectuării unui control amănunţit. Drept urmare, în spatele scaunului şoferului, în compartimentul pentru transport marfă, polițiștii de frontieră au descoperit un loc special amenajat, în care era ascunsă cantitatea de 2.970 pachete ţigări, de provenienţă Duty Free, în valoare de 34.700 lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img