More

    Cum să încorporezi culorile anului în designul casei tale

    Ca în fiecare an, Pantone ne aduce culoarea anului. O culoare care unește sectoarele de decor, modă și machiaj într-o tendință globală care nu trece neobservată., de data aceasta sunt două culori, Luminos și Ultimate Grey, culorile anului 2021.

    De ce Pantone alege două culori pentru 2021?

    Într-un context în care oamenii caută modalități de a se încărca cu energie, claritate și speranța de a depăși o situație de incertitudine susținută, tonurile încurajatoare și vii ne satisfac căutarea pentru vitalitate.

    PANTONE 13-0647 Illuminating este un galben strălucitor și vesel, care generează vibrație și efervescență: un ton galben cald, impregnat de energia soarelui.

    PANTONE 17-5104 Ultimate Grey evocă sentimente de soliditate și fiabilitate care sunt atemporale și oferă o bază fermă “- Leatrice Eiseman, Director executiv al Pantone Color Institute.

    O combinație puternică de culori care are un mesaj foarte clar și pozitiv pentru aceste vremuri dificile, când este nevoie de stabilitatea și rezistența gri, împreună cu bucuria și vitalitatea galbenului.

    Galben în decorul casei dvs., spunem da!

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE