More


  FOTOGALERIE. Drama sinistraților din Hurezu Mare

  - Advertisement -

  Ministrul a vizitat o parte din zonele afectate precum și câteva locuințe distruse de viituri și persoane sinistrate. Acesta s-a deplasat împreună cu prefectul Altafatter Tamas și în Hurezul Mare. Situația la fața locului a fost dezastruoasă. 

  “Dimineață când ne-am trezit la ora 6, apa era de un metru jumatate. Am scos toată mobila și lucrurile din casă. Parchetul e făcut praf. Sper să ne revenim după aceste inundații”, declară domnul Sandu, sătean din Hurezul Mare.

  În casa alăturată locuiește o femeie în vârstă  și doamna a fost  salvată de vecini. “Am fost salvată din apa în dimineața acesta și am trecut prin niște momente dificile. E aproape o minune că în apa adancă de un metru, nu s-a întâmplat nici o tragedie”, declară aceasta.

  “În acest loc nu s-a mai constatat niciodată un debit atât de mare. Asemenea cantitate de apă pe timpul nopții într-un moment în care lumea stă în casă și doarme este un pericol uriaș. Este o minune că nu avem pierderi de vieți omenești”, declară Ministrul  Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna TÁNCZOS.

   

  Adriana Nistor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img