More


  Florin Fabian vrea să salveze Recea de la retrogradare

  - Advertisement -

   

  ACS Comuna Recea , echipa antrenată de sătmăreanul Florin Fabian pornește sâmbătă cu prima șansă în returul barajului pentru evitarea retrogradării. După victoria 2-0 din tur, Recea speră să confirme evoluția bună din tur și să obțină un rezultat bun la Slobozia.

  Florin Fabian e optimist și speră ca elevii săi să confirme și la ultimul meci oficial al sezonului forma bună arătată de Recea în acest an.

  „Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Maramureș pentru susținerea clubului nostru, dar și pentru intenția de a oferi o perspectivă fotbalului Maramureșean prin inițierea unui proiect de viitor, din sezonul următor al ligii a 2-a. Vom lupta în acest sens pentru viitorul fotbalului Maramureșean.” A spus Fabian pentru baiamaresport.ro.

  Fabian s-a arătat dezamăgit de atitudinea antrenorului de la Slobozia , Adi Mihalcea care a pus înfrângerea din tur de la Recea pe seama terenului prost.

  ”Sunt dezamăgit de declarațiile lui Adi Mihalcea care mi-a fost coleg la licența PRO și pe care-l apreciez, însă să afirmi că ne așteaptă “iadul” la Slobozia este instigare la violență, în condițiile în care la Recea au fost primiți la modul cel mai civilizat, chiar dacă ne-au provocat în multe momente ale jocului, fapt demonstrat și prin cartonașele galbene pe care le-au luat.
  Faptul că unii antrenori își găsesc alibi-uri în calitatea terenului dar în același timp felicită echipa noastră demonstrează că sunt scuze nefondate și e o lipsă de respect la adresa clubului nostru. Vreau să scot în evidență faptul că echipa noastră a acumulat până la acest baraj 35 de puncte, în timp ce Slobozia, doar 29, iar Recea a acumulat 12 puncte în play-out în timp ce Slobozia doar 10. Avem cele mai multe goluri marcate, avem golgeterul competiției și am obținut în această primăvară victorii la scoruri remarcabile, pe care nici o echipă de liga a 2-a nu le-a obținut.” A mai spus Fabian.

  Tehnicianul sătmărean e convins că dacă ar fi preluat echipa de la începutul sezonului și nu doar din ianuarie , Recea nu era acum în situația de a se bate pentru evitarea retrogradării.
  ”Dacă conduceam această echipă foarte tânără încă de la începutul campionatului sunt sigur că ne luptam pentru play-off.Sunt bucuros că acești băieți au preluat din mentalitatea mea profesionistă, lucruri de care are mare nevoie fotbalul românesc! Îmi doresc un retur care să se desfășoare într-un climat de fair-play și sper ca Federația Română de fotbal să fie cu ochii pe acest meci, iar când veți auzi de antrenorul Florin Fabian, indiferent de context, veți auzi de un antrenor cu valori care militează pentru dezvoltarea fotbalului românesc!” a încheiat Fabian.

  Partida retur din barajul pentru menținerea în Liga 2 se va disputa la Slobozia sâmbătă 22 mai 2021, de la ora 11.00! Mult succes Florin Fabian!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img