More


  Maratonul vaccinării de la Satu Mare, un succes desăvârșit

  - Advertisement -

  Un record pentru activitatea de trei zile într-un centru de vaccinare, aproape 1700 de persoane s-au vaccinat, ușor, fără programare, doar cu buletinul în cadrul centrului organizat în parcarea Shopping City Satu Mare la finele săptămânii trecute.

  Prezent la evenimentul de bilanț, prefectul Altfatter Tamás, alături de subprefecții Lavinia Kissși Radu Bud și de directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Macrina Mihai s-a declarat extrem de mulțumit de rezultat și a transmis în primul rând sătmărenilor toată gratitudinea și recunoștința pentru civism, pentru că au dovedit că doresc să închidem cât mai repede acest capitol frustrant al existenței noastre, cu restricții și limitări impuse de lupta cu coronavirusul. Sătmărenii au înțeles că vaccinarea este singura cale, rapidă și facilă de a ieși din pandemie, fără riscuri și fără a trebui să trecem prin boală.

  Inițiativa Instituției Prefectului Județul Satu Mare, susținută de Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare și de Primăria Municipiului Satu Mare, cu sprijinul Shopping City Satu Mare a însemnat o mobilizare masivă a resurselor, într-un timp foarte scurt. O acțiune de această natură nu se rezumă la logistică, ci însemnă în primul rând oameni, însemnă profesioniști. Prefectul județului Satu Mare a felicitat și a mulțumit echipelor medicale, medicilor și asistentelor, registratorilor și voluntarilor de la Crucea Roşie Satu Mare, coordonați de directorul Rodica Borlan.

  Responsabilitatea socială a companiilor sătmărene, în primul rând a Shopping City Satu Mare, reprezentat de Lavinia Finta, center manager, care a asigurat locația și partea de campanie de informare pe amplasament, a Restaurant Capricci , care a energizat personalul implicat și a Librăria Compas care a asigurat print-urile utilizate în campania de informare out-door, a fost apreciată de conducerea județului Satu Mare.

  Pe baza rezultatelor obținute și a interesului deosebit manifestat, săptămâna viitoare, de vineri 14 mai ora 14,00 până duminică 16 mai ora 20,00 Maratonul Vaccinării Satu Mare continuă, sătmărenii fiind așteptați în aceleași condiții, în aceeași locație pentru vaccinare. Instituția Prefectului și partenerii vor continua până atunci campania de informare pentru ca un număr cât mai mare de sătmăreni să poată beneficia, cât mai rapid, de beneficiile vaccinării.

  Satu Mare, se poate!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img