More


  Ministrul de Interne a cerut finalizarea lucrărilor de la centura de ocolire a Sătmarului

  - Advertisement -

  În cursul săptămânii trecute, fostul ministru al Transporturilor, actual ministru al Internelor, Lucian Bode, a fost alături de premier în vizita făcută pe centura de ocolire a Sătmarului.

  Ministrul i-a atras atenția constructorului și i-a spus că obiectivul investițional trebuie dat în folosință în acest an.

  O filmare realizată de cei de la Pro Infrastructură arată stadiul lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare. Imaginile au fost surprinse în cursul lunii mai.

  Potrivit ministrului, gradul de realizare al proiectului Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare este de 61%. Bode a mai precizat că progresul financiar e la 56%.

  “În calitate de ministru al Afacerilor Interne mă uit cu alți ochi la constructor și îi transmit că anul 2021 trebuie să fie anul în care acest obiectiv trebuie să fie dat în circulație. De urgență trebuie să finalizați toate demersurile pentru relocarea liniilor electrice, pentru relocarea imobilului care stă în calea acestui obiectiv și nu avem niciun motiv să nu sperăm că acest tronson să fie finalizat, respectiv obiectivul în ansamblul său să fie dat în trafic, a spus Lucian Bode, ministrul de Interne.

  Lucian Bote a mai declarat că este important ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai curând, pentru a ajuta la fluidizarea traficului din Satu Mare: “Nu știu ce termen v-ați asumat dumneavoastră, dar grăbiți lucrările. E foarte important să vă țineți de angajamente”.
  Adriana Nistor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img