More


  Peste 900 de persoane s-au vaccinat în cadrul celei de-a doua ediții a Maratonului Vaccinării

  - Advertisement -

  Peste 900 de persoane s-au vaccinat în cadrul celei de-a doua ediții a Maratonului Vaccinării organizat în parcarea Shopping City Satu Mare. Vaccinarea a decurs în condiții foarte bune, nu s-au semnalat reacții adverse la vaccin sau incidente.

  Prezent la finalul ediției, pe baza rezultatelor și a faptului că acest centru a facilitat vaccinarea categoriilor de persoane pentru care accesul la centrele clasice de vaccinare este mai dificil, multe provenind din mediul rural, prefectul Altfatter Tamás  anunță organizarea celei de-a treia ediții, în aceleași condiții, de vineri 21.05.2021 ora 14,00 până duminică, 23.05.2021 ora 20,00. Vaccinare fără programare, doar cu buletinul, cu vaccin de la Pfizer-BioNTech.

  Organizatorii mulțumesc echipelor medicale și registratorilor pentru un adevărat maraton profesional desfășurat de-alungul celor 3 zile, voluntarilor ISU SMURD Satu Mare pentru implicare și sprijin și nu în ultimul rând  Shopping City Satu Mare pentru găzduire, Mesopotamia Romania pentru deliciile oferite celor implicați și Librăria Compas pentru print-uri.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img