More


  Premierul și ministrul dezvoltării cer urgentarea lucrărilor la Centura Satu Mare

  - Advertisement -

  În cadrul vizitei făcute marți la Satu Mare pe șantierul Centurii de Ocolire a orașului, atât premierul Florin Cîțu, cât și ministrul Dezvoltării, Lucian Bode, au cerut urgentarea lucrărilor la acest obiectiv.

  „Anul 2021 trebuie să fie anul în care acest obiectiv trebuie să fie dat în circulație. El trebuie să fie finalizat urgent pentru că, dincolo de ceea ce va însemna acest obiectiv pentru municipiul Satu Mare, pentrua cest județ, vorbesc despre un obiectiv regional extrem de important”, a declarat Lucian Bode.

  „Am vrut să văd neapărat acest pod. Am avut anul trecut discuții cu domnul ministru despre finanțare, m-a convins, am reușit să alocăm resursele, iar acum voiam să văd și rezultatele. Am înțeles și importanța acestui pod pentru această zonă, nu doar pentru județul Satu Mare. Clar acest pod va fi terminat până la finalul anului, este asumată. Resursele financiare sunt puse la dispoziție, trebuie doar să continuăm.”, a declarat premierul Cîțu.

  Primarul Kereskenyi Gabor precizează că atât podul din zona ștrandului, cât și construcția șoselei de ocolire sunt două obiective care vor ajuta la creșterea ritmului de dezvoltare a orașului Satu Mare.

  „Municipiul Satu Mare este principalul beneficiar al construcției șoselei de ocolire. Împreună cu podul din zona str. Ștrandului, cele două obiective de infrastructură vor ajuta la creșterea ritmului de dezvoltare a orașului nostru. Premierul Florin Cîțu a promis că vor fi asigurate fondurile necesare pentru ca lucrările să fie finalizate anul acesta”, a transmis Kereskenyi pe pagina sa de Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img