More


  Recea lui Fabian bate Slobozia în barajul pentru menținerea în Liga a 2-a

  - Advertisement -

  Fotbal Comuna Recea a câștigat, pe teren propriu, cu 2-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 2 cu Unirea Slobozia. Returul are loc în data de 22 mai, la Slobozia.

  După o primă parte destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți, în partea secundă, Recea a dominat mai mult partida, a fost mai periculoasă și a dat lovitura pe final, în timp ce Unirea aproape că n-a mai contat în atac.

  Adrian Balha (71′) și Gabriel Oiță (90+2′) au înscris golurile echipei maramureșene, formație care acum are prima șansă la rămânerea în Liga 2.

  ”Am făcut o repriză a doua foarte bună după un început mai echilibrat. S-a simțit diferența dintre un meci de campionat și unul de baraj în care orice greșeală contează. Pornim cu prima șansă la retur dar trebuie să fim atenți la Slobozia. Nimic nu e rezolvat încă!” ne-a spus Florin Fabian , antrenorul celor de la Recea.

  De remarcat că la Recea  au evoluat și sătmărenii Bura și Brata iar Adrian Micaș, jucător crescut la LPS Satu Mare a fost căpitan în barajul de sâmbătă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img