More

    Tirist sătmărean, implicat într-un accident în județul vecin

    Un sătmărean în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui TIR, a fost implicat într-un accident pe Drumul Național 1C, între Satu Mare și Baia Mare. Șoferul vinovat de accident a fost un bărbat în vârstă de 48 de ani, rupt de beat la volan, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.
    ,,În data de 11 mai, ora 12.25, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident de circulație produs pe D.N.1C pe raza orașului.
    La fața locului a fost identificat un bărbat de 48 de ani din oraș, care, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat suficient la schimbarea direcției de deplasare, moment în care este surprins și accidentat de un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. La volanul tractorului a fost identificat un tânăr, de 29 de ani, din Satu Mare.
    Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului și 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 48 de ani. Cel din urmă a fost condus la Spitalul Municipiului Baia Mare, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE