More

    TOP 5 cele mai populare loterii internaționale pe care le poți juca și în România

    Loteriile sunt o categorie de jocuri de noroc care a rămas printre cele mai populare alegeri ale românilor. Odată cu dezvoltarea gambling-ului în mediul online a fost simțită și o diversificare a opțiunilor de joc. Astfel, tot mai mulți operatori din România au început să includă în oferta lor loterii internaționale. Acestea au avut destul de mult succes, motiv pentru care în momentul de față, cazinourile virtuale au o gamă bogată, vastă, din care membrii să aleagă.

    Dintre toate acestea, unele loterii s-au remarcat mai mult decât altele, în mod special când extragerile lor pot fi urmărite în direct, prin live streaming. Există mai multe cazinouri la care poți face acest lucru, însă important este să îți creezi un cont de membru la unul licențiat, la care să știi că poți juca legal, în siguranță. În acest sens, o alegere foarte bună este Netbet loto, pentru că ai șansa de a urmări cele mai importante extrageri în timp real, aflând astfel rezultatele în cel mai scurt timp.

    Care sunt cele mai populare loterii internaționale?

    Fiecare persoană are preferințele sale, însă conform majorității membrilor virtuali ai cazinourilor online, există câteva loterii jucate predominant. Iată care sunt acestea și prin ce se caracterizează.

    Grecia Kino 20/80

    Una dintre cele mai jucate loterii este Grecia Kino 20/80, unde se extrag 20 de numere dintr-o mulțime de 80. Aceasta are loc din 5 în 5 minute, între orele 09’00 – 23’55, în fiecare zi.

    Win for Life 10/20

    În topul preferințelor pe care le au românii se află și loteria Win for Life 10/20. Extragerile sale, care sunt disponibile și online, au loc din oră în oră, în Italia. Ele se desfășoară în intervalul 08’00 – 24’00 și presupun alegerea aleatorie a 10 numere din 20.

    Ungaria Putto 8/20

    Loteria Putto 8/20 are loc fizic în Ungaria și presupune două extrageri. În cea principală sunt alese 8 numere din 20, iar în cea secundară se alege un singur număr, de la 1 la 4. De asemenea, și programul loteriei este aparte, extragerile au loc din 5 în 5 minute, de Luni până Sâmbătă de la 08’05 până la 23’00, iar Duminica de la 08’05 până la 21’30.

    Multi Polonia 20/80

    La loteria internațională Multi Polonia poți să depui bilete pentru doar două extrageri, care au loc zilnic, la ora 15’00 și la ora 22’50. De fiecare dată se vor alege 20 de numere din intervalul 1-80, inclusiv.

    Euro Millions 5/50

    Una dintre cele mai populare loterii este Euro Millions, unde sunt extrase 5 numere, de la 1 la 50 și 2 numere, de la 1 la 11. Acestea din urmă se numesc Lucky Star și cresc șansele de a obține un câștig remarcabil. Extragerile au loc doar de două ori pe săptămână, Marți și Vineri, în jurul orei 23’00 și se pot urmări și online la cazinouri precum Nebet.

    Unde poți să joci la toate aceste loterii în România?

    Există mai mulți operatori la care poți plasa bilete pentru loteriile internaționale populare. Cele 5 exemple de mai sus se găsesc doar la agenții licențiate, precum:

    • Netbet
    • Superbet
    • Public Win
    • Fortuna
    • Casa Pariurilor
    • Maxbet

    Distrează-te la unul dintre acești operatori virtuali, profită de pachetele lor de bun venit și menține un joc responsabil. Indiferent că este vorba de loterii sau de alte jocuri de noroc, investește moderat, conform venitului tău lunar constant. De asemenea, la orice operator anterior menționat vei hotărî să îți creezi un cont virtual, ține cont că poți să plasezi tichete inclusiv de pe un dispozitiv mobil și, astfel, distracția este nelimitată de timp sau spațiu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE