More


  Victoria Carei pierde barajul cu REAL Bradu! City managerul Beko Tamas arată cu degetul spre FRF!

  - Advertisement -

  Antrenorul Marius Botan a avut dreptate imediat după stabilirea meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. ” Am avut ghinion să dăm peste una dintre cele mai bune campioane de județ din acest an” a spus antrenorul careienilor. Iar Real Bradu s-a dovedit a fi chiar o nucă prea tare pentru Victoria Carei.

  Cu jucători cu experiența primelor ligi, cu un buget solid și cu perspective serioase, Real Bradu a trecut la pas de Victoria Carei, scor 3-0 după un meci pe care l-a controlat în cea mai mare parte.

  Năstăsie a deschis scorul în minutul 15 și apoi argeșenii, în ciuda ocaziilor avute, au mai punctat abia pe final. În minutul 86 Radu Păvăluță a marcat pentru 2-0, iar în ultimul minut Păun a închis tabela la 3-0 și a curmat visele careienilor de revenire în liga a 3-a după 13 ani.

  Victoria Carei: Mitracica – Mihale, G. Griszhaber, Orosz (84 Holczeberg), D. Griszhaber, Tilinger (84 Krayczar), Kinczel, Ghiarfaș (35 Vereș), B. Bakai, Mihai (46 Nagy), Zbona (72 Dascăl). Rezerve: Menesi, S. Bakai, Holczberger, Krayczar, Schuller, Veszpremi.

  Real Bradu: Zaharia – Naciu, Năstăsie, Mormolea, Ștefănescu, Neagu, Ciucă, Anghel, Tănase, Păun, Ayza. Rezerve: Andreescu, Păvăluță, Dima, Cotun, Negru, Burcea.

  City managerul Careiului, Beko Tamas, atac la FRF

  În ciuda eșecului de la Mediaș din meciul cu Real Bradu, conducerea primăriei Carei promite că va rămâne alături de echipă și că se dorește promovarea în sezonul viitor.

  ”Promovarea nu a reușit, am întâlnit o echipă bună și mai experimentată decât a noastră. Au câștigat pe merit, felicitări și lor. Conducerea Primăriei Carei va sprijini în continuare activitatea celor două secții ale CSM Victoria. De azi, la echipa de fotbal încep pregătirile pentru următorul campionat pentru care obiectivul nostru este clar: promovarea în Liga a 3-a. Sperăm ca pentru sezonul următor campionatul să se reia în condiții normale. S-a pierdut un meci, se vor face analizele de rigoare, se vor trage concluziile, capul sus și mergem înainte”, a declarat city managerul Careiului Beko Tamas.

  Acesta a atacat direct Federația Română de Fotbal pentru modul în care a gândit și organizat barajele de promovare.

  ”Nu pot să nu remarc modul complet neadecvat în care Federația Română de Fotbal a organizat campionatele județene, respectiv barajele pentru promovarea în Liga 3. Decizia de reluare a campionatelor județene s-a adoptat cu mare întârziere, s-a stabilit un termen foarte scurt pentru desemnarea campioanelor județene, ceea ce a implicat opt meciuri în mai puțin de patru săptămâni. Erau clar avantajate echipele din Liga 3 din moment ce nimeni nu a retrogradat direct. E absurd, dar există teoretic posibilitate ca toate cele 21 de echipe din Liga 3 aflate pe poziții retrogradabile să-și păstreze locul și să nu promoveze nicio campioană județeană. De asemenea, în acest tur preliminar nu s-a ținut cont de așezarea geografică și, prin tragere la sorți, echipele au fost obligate să facă deplasări lungi, obositoare și costisitoare”, a mai spus Beko Tamas.

  Derby de Maramureș la baraj

  Altfel, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din faza a 2-a a barajului de promovare în liga a 3-a. Astfel, echipele din seria a 10-a  ce au terminat pe ultimele două poziții, foste colege cu CSM Satu Mare, Luceafărul Oradea și Progresul Șomcuta se vor duela cu campioanele județelor Sălaj și Maramureș.

  Mai mult, vom avea un duel maramureșan, CSM Sighet-Progresul Șomcuta, iar Luceafărul Oradea va întâlni Rapid Jibou.

  Reamintim CSM Satu Mare a evitat prezența la baraj după ce Progresul Șomcuta Mare a pierdut acasă în ultima etapă, la ultima fază, 1-2 cu SCM Zalău.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img