Nu-i pentru cine se pregătește…cam așa ar putea suna finala Carei-Tășnad din acest an din Liga a 4-a.
Să recunoaștem că majoritatea iubitorilor fotbalului din județ și chiar și noi, jurnaliștii am fi mers, la începutul campionatului, pe un duel Olimpia-Dorolț pentru titlu…
Doar că în semifinale Victoria Carei și mai ales Unirea Tășnad au răsturnat calulele hârtiei și s-au calificat, e drept nu fără emoții, în marea finală.
Am bele semifinale au avut parte de răsturnări de situație și la final de lovituri de la punctul cu var pentru departajare.
La Dorolț, Victoria Carei a condus cu 2-0 dar pe final Olimpia a avut puterea de a reveni la 2-2 .
S-a terminat 6-5 pentru careieni.
Pe stadionul Olimpia “Daniel Prodan” am avut parte de duelul Unirea Tăşnad – Recolta Dorolţ. Unirea din Tăşnad a condus cu 2-0, dar Recolta Dorolţ a egalat la doi şi a condus mai apoi cu 3-2. Însă tăşnădenii nu s-au dat bătuţi şi au egalat la 3, iar apoi s-au impus la loviturile de departajare cu… 15-14.
Astfel că în finala campionatului, Carei – Tăşnad se joacă vineri, 7 mai, de la ora 18:00. Joi se va anunţa şi terenul pe care se va desfăşura ultimul act, respectiv oficialii delegaţi.
Oricare ar fi campioana să sperăm că va avea puterea de a trece apoi și de baraj și va evolua din toamnă în Liga a 3-a alături de CSM SATU MARE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here