More


  Victoria Carei va juca primul meci de baraj la Mediaș

  - Advertisement -

  Victoria Carei a câștigat titlul de campioană a județului Satu Mare și va juca barajul de promovare în Liga a 3-a.

  Careienii au avut ghinionul de a se regăsi printre cele șase campioane județene ce trebuie să treacă de două meciuri de baraj pentru a ajunge în eșalonul trei.
  Astfel, în primul meci de baraj, Victoria Carei va întâlni pe Real Bradu, campioana din Argeș. Partida se va disputa pe 12 mai la Mediaș.
  Altfel, conducerea primăriei Carei a ținut să felicite echipele de la CSM Victoria Carei pentru performanțele din acest an. Aceasta a anunțat investiții majore și la baza sportivă Victoria, stadionul urmând a fi dotat chiar și cu instalație de nocturnă.
  ”Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Carei au obținut în ultima vreme două rezultate de excepție. Vineri, echipa de fotbal a reușit să câștige titlul de campioană județeană. Felicit jucătorii, antrenorii, respectiv conducerea clubului și le urez mult succes în continuare. Orașul îi sprijină necondiționat, iar accederea în Liga 3 va aduce o bucurie și mai mare suporterilor. Administrația locală este pregătită să asigure sprijinul necesar în cazul promovării. Cu această ocazie, vreu să felicit și secția de tenis de masă a CSM Victoria Carei pentru performanța de a se califica în Divizia A Fete. Felicit jucătoarele și pe antrenorul Mircea Podoba pentru această reușită. Vom investi în continuare în sport, vom investi în continuare în tinerii noștri”, a declarat primarul Eugen Kovacs pentru pagina oficială de facebook a Primăriei Carei.
  De asemenea viceprimarul Lajos Keizer, fost fotbalist la Olimpia Satu Mare în anii 70-80 a salutat performața Victoriei și le-a urat succes fotbaliștilor careieni la barajul de miercuri.
  ”Felicit echipa pentru această performanță atât de așteptată de iubitorii fotbalului din Carei. Acest rezultat a demonstrat că ideea noastră de a promova doar jucătorii crescuți pe plan local a fost una inspirată. Se poate face performanță și cu tinerii noștri, fără să apelăm la serviciile unor jucători aduși pe bani mulți din alte părți. Le urez băieților mult succes în continuare”, a declarat viceprimarul Ludovic Keizer.
  Cu această ocazie, primarul Eugen Kovacs a anunțat noii investiții în baza sportivă Victoria. ”Pe lângă faptul că vom construi în zonă centrul recreativ cu bazin de înot, am decis să modernizăm stadionul Victoria, dotându-l cu nocturnă și cu gazon sintetic. Într-o a doua etapă, dorim să construim și o pensiune cu o capacitate de 16-17 camere. Pensiunea, care va fi destinată sportivilor, va fi amplasată pe locul fostei popicării”, a declarat primarul Kovacs.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img