More


  Condamnat la închisoare pentru contrabandă, oprit în P.T.F. Halmeu

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu – judeţul Satu Mare au oprit la intrarea în țară un cetățean ucrainean căutat de autorităţile române, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat.
  Miercuri, 04 august a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul ucrainean V.K., în vârstă de 30 de ani.
  Cu ocazia verificărilor, colegii noștri au constatat faptul că acesta este căutat de către autoritățile din România pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat. Pe numele acestuia, Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis, în luna iunie 2021, un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani şi două luni de închisoare.
  În conformitate cu prevederile legale în vigoare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img