More


  Sătmăreni ajunşi la un secol de viață

  - Advertisement -

  Un secol de viață. Doi sătmăreni care ieri au împlinit vârsta de o sută de ani au fost felicitați de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Oamenii frumoși nu îmbătrânesc niciodată, rămân cu sufletul tânăr, devenind un exemplu pentru toți cei din jurul lor.

  O frumoasă comunitate de seniori la Satu Mare
  Satu Mare se poate mândri cu o frumoasă comunitate de seniori, care și-au trăit viața cu demnitate, dând dovadă de curaj și înțelepciune, chiar și în cele mai dificile momente. Din această comunitate fac pare și sătmărenii Lajos Ferenczi și Elisabeta Bató, care ieri au fost felicitați de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.
  ”Seniorii merită tot respectul și aprecierea noastră. Am făcut azi o vizită aparte, pentru a-i felicita în numele întregii noastre comunități pe doi sătmăreni, cu prilejul aniversării de 100 de ani! Lajos Ferenczi și Elisabeta Bató sunt doi oameni care sunt un exemplu datorită contribuției pe care au avut-o la ceea ce este astăzi orașul nostru. Le doresc multă sănătate, lor și familiilor!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

  Secretul tinereții fără bătrânețe
  Domnul Lajos Ferenczi este în grija fiicei lui, Reizer Maria, și a echipei Centrului de Rezidență Sfântul Anton, iar doamna Elisabeta Bató, în grija rudelor. Amândoi susțin că secretul ,,tinereții fără bătrânețe” este să ai puterea să îți păstrezi zâmbetul, indiferent de greutăți.
  Pe această cale, Primăria Municipiului Satu Mare transmite mulțumiri Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare pentru donația făcută!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img