More


  Angajată a Poliției de frontieră…sătmăreanca Pamela Kiss, campioană națională absolută la culturism! ( Galerie foto)!

  - Advertisement -

  In perioada 10-11 septembrie la Sibiu a avut loc  Campionatul National de Culturism si Fittness.

  Interesul a fost unui imens , la această competiție fiind înscriși peste 600 de sportivi la diferite categorii. Iar pentru a evita orice suspiciuni   la aceste Naționale au fost invitați să oficieze  arbitri internationali iar competiția a fost supervizată de reprezentanții  ANAD (Agentia Nationala Anti-Drog).

  De remarcat prestația extraordinară a sătmărencei Pamela Kiss de la Voința.

  Acesta a câștigat atât titlul de campioana la categoria Women Physique Seniori cat si la Women Physique Masters (-163cm. Apoi Pamela Kiss a obtinut si titlul de campioana absoluta la Women Physique, adica a castigat competitia medaliatelor cu  aur a sectiunilor componente aleacestei  categorii.

  De remarcat că Pamela Kiss  este angajata a Politiei de Frontiera Petea.

  Rutina zilnica de  la sala de culturism si fitness a devenit un stil de viata pentru Pamela de aproape  10 ani, iar cu forma fizica dobandita la sala RobiFittness, la recomandarea  sotului si a  prietenilor , Pamela  s-a decis să  participare  la competitii.

  ”Pregatirea pentru o competitie, fizica si alimentara, dureaza minim 12-14 saptamani in conditiile preexistentei formei create deja, concentrata ca “varful” de forma sa fie atins in ziua competitiei. Aceasta dureaza  una , două zile  dupa care incepe sa se pierda rapid, fiind nevoie de un alt ciclu de pregatire pentru urmatoarea competitie.” Ne a transmis Pamela Kiss  care a cochetat de alungul carierei sportive și cu…automobilismul. Aceasta a recunoscut că a plecat la drum la aceste naționale cu speranța că va obține o medalie dar nu s-a gândit că va reuși să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului , și , mai mult să devină triplă campioană națională!

  Pamela era hotarata sa urce pe podium, dar se pare ca asteptarile ei au fost depasite cu mult, practic a adus la Satu Mare tot ce putea obtine la ce oferea aceasta competitie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img