More


  Amical spectaculos între CSM Satu Mare și SCM Zalău

  - Advertisement -

  CSM Satu Mare și SCM Zalău au oferit o partidă spectaculoasă iar la final sălăjenii s-au impus cu 3-2.

  Sătmărenii au început mai bine și au condus cu 1-0 prin reușita lui Vajda minutul 15 apoi însă oaspeții au revenit și au punctat prin Adrian Micaș min 22 și Culda min 27.Înaintea pauzei însă Bonea a egalat după o fază prelungită de atac a galben-albaștrilor.
  În partea a doua ambii antrenori au schimbat garniturile și am văzut la lucru o parte din generația de …perspectivă a celor două formații. Am avut parte de ocazii la ambele porți, Zamfir fiind campionul ratărilor la gazde.În schimb zălăuanii au fost mai inspirați și au punctat decisive în minutul 80 prin Dulap. Acesta a transformat o lovitură de la 11m.
  ”Un meci bun chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil la final. Încercăm să-i vedem la lucru pe toți băieții și să ne facem o impresie corectă pentru a putea definitive lotul” spune antrenorul Tibi Csik.
  De partea cealaltă pentru SCM Zalău a fost primul amical al iernii și primul meci în care antrenorul Dorin Toma a avut la dispoziții toate cele opt achiziții…
  CSM SATU MARE repriza 1 – Anca- Batin, Tincău, Mureșan, Brata-Vajda, Barth, Nyeiki, Kanalos, Bonea.
  CSM SATU MARE repriza 2- Anca-Dobrai, Prodan, Vădan, Ionescu-Pașca, Varga, Jakab, Zamfir, Cădar, Sălăjan.Antrenor Tibi Csik.
  SCM Zalău- Pop ( Gudea, Miron)- Iusitin, Motroc, Onicaș, Dulap, Micaș, Vadim, Mare, Culda, Meșter, Știer. Au mai intrat Opriș, Tite, Ilies, Cuha, Elekes, Forna, Varga, Nicoraș. Antrenor Dorin Toma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img