More


  FOTOGALERIE. RAZBOIUL DIN UCRAINA. Kievul e sub asediu!!! primul bilanț al victimelor

  - Advertisement -

  Rusia și-a continuat vineri dimineață ofensiva din Ucraina, armata lui Vladimir Putin încercând să înainteze cât mai mult spre capitala Kiev. E a doua zi de bombardamente, iar oficialii ucraineni au recurs la măsuri speciale de mobilizare a populației. Un prim bilanț al victimelor a fost anunțat de către președintele Volodimir Zelenski

  UPDATE 06:55 | Kievul, sub asediu. Mai multe explozii au avut loc în capitala Ucrainei în a doua zi de bombardamente

  În această dimineață, după ora 03:00, armata rusă și-a continuat ofensiva către Kiev, principala țintă a lui Vladimir Putin. Mai multe explozii au avut loc în ultimele ore, capitala Ucrainei fiind sub asediu.

  Autoritățile din capitala Ucrainei au anunțat că au doborât un avion militar inamic, care s-ar fi prăbușit peste un bloc de locuințe de nouă etaje.

  UPDATE | Mesajul președintelui Ucrainei: „Inamicul m-a identificat ca fiind ținta numărul unu”

  Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis prin intermediul rețelelor sociale că e conștient că e principala țintă a rușilor, dar că nu va pleca de la Kiev.

  Totodată, Zelenski a decretat mobilizare generală în Ucraina ceea ce presupune că bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani nu au voie să părăsească țara.

  „Conform informațiilor noastre, inamicul m-a identificat ca fiind ținta numărul unu. Familia mea este ținta numărul doi. Ei vor să distrugă Ucraina din punct de vedere politic prin distrugerea șefului statului”, a declarat Zelenski, potrivit CNN.

  UPDATE | Bilanțul tragic al primei zile de bombardamente

  Tot Volodimir Zelenski a fost cel care a anunțat bilanțul pierderilor suferite de armata ucraineană după prima zi a conflictului. 137 de ucraineni au încetat din viață în prima zi a ofensivei ruse în Ucraina, notează libertatea.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img