More


  Baschet feminin: Olimpia Brașov- CSM Satu Mare 44-83. A doua victorie în două zile!

  - Advertisement -

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au trecut cu bine peste restanțele de la Tg Secuiesc și Brașov. Elevele lui Lopez se întorc acasă cu maxim de puncte după succesele, 74-62 de marți de la Tg Secuiesc și 83-44 de miercuri de la Brașov.

  Meciul de sub Tâmpa cu ultima clasată a stat sub semnul echilibrului doar în primele zece minute. Apoi până la pauză , chiar dacă au jucat doar în șase jucătoare în primele 20 de minute, Dzombeta & co s-au distanțat la zece puncte. Iar până la final, cu Taylor, Dzombeta și Vuckovic din nou principale marcatoare, CSM ul s-a distanțat decisiv pentru 83-44.

  Pentru CSM Satu Mare urmează o altă dublă în week end, sâmbătă la ora 18 restanța cu FCC UAV Arad și apoi duminică de la ora 16,30 meciul din retur cu KSE Târgu Secuiesc… Chiar dacă avea drept de joc la Brașov, Sotiriou a fost menajată de tehnicianul spaniol pentru a evita o accidentare mai gravă la picior.

  Tot miercuri seara într-o altă restanță, Sirius Târgu Mureș a trecut de CSM Târgoviște, scor 74-58.

  Taylor 20p, Ardelean și Vuckovic câte 17p, Dzombeta-16 puncte ( și 11 pase decisive), Biszak -6, Cucu-5, Muraru-2 au punctat pentru CSM Satu Mare și urcă pe trei în clasament cu 35 de puncte și trei meciuri mai puțin jucate decât liderul FCC UAV Arad ( 40p).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img