More


  Florin Gardoș, indecis!

  - Advertisement -

  Fundașul sătmărean Florin Gardoș (33 de ani) a rămas liber de contract după despărțirea de Academica Clinceni și se pregătește de o revenire pe gazon.


  Sătmăreanul Florin Gardoș , prezent pe stadionul Steaua la meciul României cu Grecia, a discutat cu Playsport.ro despre planurile sale de viitor. Fostul jucător de la FCSB și Southampton vrea să devină antrenor, dar legislația din România îi dă mari bătăi de cap. Gardoș speră să se înscrie la cursuri până la finalul acestui an.
  Apărătorul mai are de primit cinci salarii de la Academica Clinceni, dar rămâne realist și speră să încaseze măcar jumătate din bani. Academica Clinceni s-a calificat în play-off în sezonul precedent, dar acum are mari probleme financiare și se îndreaptă spre Liga 2.
  Gardoș a rămas impresionat de drama ucrainenilor și, discret, a ajutat și el cu ce a putut…A donat sânge în București pentru ”cei care au nevoie” sau a oferit prin firma familiei din Satu Mare pizza gratuit cetățenilor ucraineni ajunși în județ în această situație tulbure cauzată de invazia din Ucraina. În final, Gardoș a povestit cum a început să gătească carne de vită, dar și cum au reacționat părinții lui după ce le-a făcut cadou o vacanță în Dubai.

  ”Playsport: Luna trecută ai postat pe Facebook o fotografie alături de părinții tăi, în Dubai, cu mesajul: „Când aveam 4 ani părinții m-au dus prima dată la Saturn. Acum a venit momentul să le întorc favorul!”. Cum arăta o vacanță la Saturn în anii ’90?
  Florin Gardoș: La acea vârstă totul era frumos, doar simplul fapt că ajungeam la mare era ‘wow’. Părinții mei văzuseră la TV imagini din Dubai și probabil nu se gândeau că vor ajunge vreodată acolo. Au fost surprinși și bucuroși în același timp. A fost o vacanță superbă și pentru mine, și pentru ei.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img