More


  Judo. Cei mai buni judoka sub 16 ani din țară, pe tatami, la Satu Mare

  - Advertisement -

  Zece sportivi de la trei cluburi sătmărene vor urca pe tatami în acest weekend la Campionatul Național de judo rezervat juniorilor U 16. Competiția va avea loc chiar la Satu Mare în sala LPS-Ecaterina Both.

  Se anunță peste trei sute de sportivi de la șaptezeci de asociații și cluburi din țară ce vor concura în acest weekend la Campionatul Național sub 16 ani de la Satu Mare.

  ”După trei ani Sătmarul e din nou gazda unei finale de Campionat Național iar acest lucru ne onorează” spune Marian Halas, antrenor la CSM Satu Mare.

  Attila Pelcz, antrenorul Judo Master Satu Mare, a recunoscut că cei trei elevi ai săi de 14 ani, Denis Szatmári (46 kg), Saul Földvari (60 kg) și Alex Hotea (66 kg), își doresc în primul rând să câștige experiență în competiția pentru grupa de vârstă mai înaintată.

  De asemenea îi vom avea de la CSM Satu Mare-Unio Satu Mare pe Patrik Gabriș (73 kg) și Alex Urâte (81 kg) (antrenori: Mihály Terely și Igna Ramona).

  „Va fi un pariu dublu pe această competiție, întrucât pe lângă medalii, cei mai buni vor fi selectați la lotul olimpic sub 18 ani”, a declarat Marian Halaș, unul dintre organizatorii evenimentului de la Satu Mare.

  Cinci elevi ai antrenorului de la CSM Satu Marei pornesc cu șanse la medalii . Adina Micaș (+ 70 kg): „M-am pregătit foarte mult pentru această competiție, așa că am și eu așteptări mari de la mine”. Adina a câștigat anul trecut medalia de argint la 18 ani.

  Campionul în vârstă de 14 ani și medaliat cu bronz Dragoș Polgar (60 kg) vrea și el pe podium, la fel și frații Pașca Giulia (40 kg), Carina (44 kg) și Rareș (55 kg.

  Turneul va începe sâmbătă și duminică de la ora 9. FR Judo a delegat 25 de arbitri la turneu, dar la Satu Mare și-a anunțat prezența şi Florin Bercean, vicepreşedinte al FR Judo, Gheorghe Savu, secretar general, şi Marius Jeberean, preşedintele arbitrilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img