Situație ingrată pentru vicecampioana României la baschet feminin. CSM Satu Mare a pierdut neașteptat luni seara primul meci din sferturile de finală cu KSE Târgu Secuiesc și e obligată să câștige joi în secuime pentru a evita o eliminare rușinoasă.

Meciul de totul sau nimic pentru fetele lui Miguel Lopez se joacă joi seara de la ora 18,30 la Târgu Secuiesc și va putea fi văzut pe canalul de youtube al FRBTV.
”Am tratat adversarul cu superioritate și asta ne-a costat ” a fost explicația jucătoarelor după eșecul 65-71 din primul meci al sferturilor, în vreme ce antrenorul Miguel Lopez mizează acum pe orgoliul rănit al echipei și pe reacția echipei care a demonstrat în acest sezon că poate câștiga clar cu Sepsi sau Arad .
”Fiecare meci din play off e greu și nici un adversar nu trebuie subestimat. Cred și sper că luni a fost un accident și suntem nevoiți să îndreptăm lucrurile și să aducem seria în decisiv pentru a juca sâmbătă acasă cu calificarea pe masă în sala noastră” spune spaniolul Miguel Lopez.
De partea cealaltă, pentru KSE Târgu Mureș victoria de luni e cel mai bun rezultat din istorie . Echipa e în premieră în play off și iată că acum obține și un prim succes în fața unei vicecampioane din Liga Națională.
CSM Satu Mare nu se va putea baza pe pivotul Stephanie Kosztowicz, în recuperare după accidentarea suferită în finala Cupei României.
În celelalte partide din play off se vor întâlni Sirius Târgu Mureș- FCC UAV Arad și CSM Alexandria- Phoenix Constanța.
Sepsi a trecut deja de U Cluj Napoca, 2-0, și e deja în semifinale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here