More


  Eric Bicfalvi, căpitan la Ural, în Rusia!

  - Advertisement -

  TSKA Moscova și Ural s-au întâlnit în etapa cu numărul 23 din prima ligă a Rusiei, 2-2.
  Scorul a fost deschis de TSKA Moscova, prin Diveyev, în minutul 3 al meciului, însă Bijol a egalat cu un autogol, patru minute mai târziu, stabilind și rezultatul la pauză.

  Eric Bicfalvi, căpitanul lui Ural, a fost titular în duelul de la Moscova, iar în minutul 55 și-a dus echipa în avantaj cu o execuție frumoasă, din interiorul careului, după o pasă de efect a lui Egorychev. Ural nu a reușit însă să țină de avantaj, iar în al patrulea minut de prelungiri, Yazici a egalat din penalty.

  În urma remizei, TSKA Moscova rămâne pe locul 3 în clasament, în timp ce echipa atacantului român se află pe loc retrogradabil, cu 21 de puncte obținute în 23 de meciuri jucate.
  Mijlocașul careian transferat în ianuarie 2017 de la Tom Tomsk a ajuns la 5 goluri și două assist-uri în 22 de meciuri jucate în acest sezon pentru Ural.

  Afectat de invazia din Ucraina
  Printre cluburile de fotbal care întâmpină probleme financiare din cauza războiului se află și FC Ural, echipă la care joacă Eric Bicfalvi (34 ani). Însă, mijlocașul român a primit garanția că va continua în Rusia, chiar dacă jucătorii pleacă de la FC Ural pentru că nu își primesc salariile.

  „Au plecat deja 4 străini. Bicfalvi rămâne. Cu siguranță spun asta! E căpitanul nostru, joacă meci de meci. De ce ar pleca? Atmosfera la echipă e bună, vom depăși problemele împreună.

  Acum tot trimitem scrisori către Banca Centrală. Fotbaliștii străini nu pot trimite bani către familiile lor, trebuie să găsim o soluție. Nu este deloc ușor, nu știm ce va urma sezonul următor.

  Sper ca Guvernul și Federația să ne ajute, să fie alături de noi. Nu putem să oprim campionatul. Acum, mai mult ca niciodată, oamenii din Rusia au nevoie de fotbalul nostru”, a declarat Grigory Ivanov, potrivit Sport24.( sursa sport.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img