Invincibilul Tibi Csik!

0
423

CSM Satu Mare se impune pe terenul satelitului campioanei CFR Cluj și începe perfect play-out-ul. Mai mult trupa sătmăreană se îndepărtează de locurile retrogradabile și, lucru important, poate aborda fără emoții suplimentare următoarele etape.

Sătmărenii au câștigat cu 2-1 după un meci început practic de la 0-1. Cătălin Itu a deschis scorul pentru gazde în minutul 12 doar că peste opt minute a venit egalarea..Zsiga a executat o lovitură de colț iar fundașul gazdelor Rareș Bălan a deviat mingea în proprie poartă…
Tot de la Ervin Zsiga a venit pasa decisivă și la golul victoriei. Acesta a centrat , din nou din corner, iar Răzvan Prodan a înscris cu o lovitură de cap. 2-1 în minutul 61 . A urmat o jumătate de oră în care clujenii au căutat egalarea doar că ai noștri au reușit să închidă culoarele spre poarta lui Anca Trip și astfel CSM ul obține toate punctele.
Este un rezultat care confirmă forma bună a echipei de când pe banca tehnică se află Tibi Csik. De altfel, antrenorul Csik rămâne invincibil de la instalarea sa în toamnă și să sperăm că va rămâne așa până la finalul campionatului.
În aceeași etapă, Sportul Șimleu, echipă pregătită de sătmăreanul Dacian Nastai a obținut o victoria mare, 1-0 cu Progresul Șomcuta Mare în vreme ce SCM Zalău s-a distrat cu lanterna roșie, Luceafărul Oradea.

CFR II Cluj Napoca- Sava-Fărcășan, Bălan, Kun, Orman, Luca, Itu, Mal, Gâdea, Bucică, Yeboah. Antrenor Ovidiu Ceclan.
CSM Satu Mare- Anca-Trip- Dobrai, Prodan, Vădan, Brata- Bura, Schvarzkopf, Ziman, Kanalos-Zamfir, Zsiga-Rezerve- Illyes, Bonea, Cadar, Barth, Tincău, Vaida, Ionescu, Mureșan, Pașca.