Ca in fiecare an, președintele Asociației Județene de Karate si al Clubului Samuraiul Satu Mare Magos Robert 6 dan a făcut o retrospectiva a activității in prima jumatate a anului a Clubului de Karate Samuraiul, secțiile din Satu Mare si Lazuri.:”Am inceput cu foarte mare entuziasm anul 2022 și ne-am propus un calendar cu evenimente deosebite pe plan judetean, national si international.
“Din fericire tot ce ne-am propus am reușit sa îndeplinim. Am avut participare la campionat judetean, național (Rm.Valcea), international (Budapesta, Nagykallo,) , stagiu internațional cu Rudik Sagrunov Ucraina , examen de centura (Satu Mare) etc . De peste tot am venit cu multe medalii și cu experiențe foarte bogate.”
Performerii Clubului au fost : .Magos Robert Patrick , Nagy Tamas (Satu Mare) , Balint Mate , Balint Balazs, Prada Bence (Lazuri) , Jenei David , Grosan Cernesteanu Alexia , Vida Mark, Pop Irina, Baki Maya, Ardelean Andrea ( Satu Mare).
Pemtru foarte mulți practicanți de karate a fost si primul examen de centuri, dar și prima participare la un concurs de karate, dar pentru ca s-au pregătit serios au reușit sa aducă un număr mare de medalii.
Una peste alta prima jumatate a anului a fost una foarte bună pentru Samuraiul.
“Ma bucură faptul ca am reușit sa revenim în prima linie a sportului satmarean și lazarean , după o lunga perioada de incertitudine pentru sport în general la noi echipamentul de karate este gratuit ! Mulțumesc parintilor , Direcției Județene de Sport , Primăriei Lazuri , sponsorilor , conducerii Scolilor Sc.Lucian Blaga , Sc.Gen. Petofi Sandor Lazuri , Dlui Presedinte CS Unio Sensei Terely Mihai si nu in ultimul rand dlui Anzik Arnold de la ACS Energy că la momentul potrivit au fost alături de noi “ ne-a declarat Magos Robert.
Sportivii sunt antrenați de catre Shihan Magos Robert și Sensei Filer Ivan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here