More

    Tibor Selymes a revenit în fotbalul românesc!

    Tibor Selymes (52 de ani) a pregătit-o ultima dată pe Olimpia Satu Mare, formație de care s-a despărțit în toamna anului 2017.
    Tibor Selymes a revenit în fotbalul românesc! Fostul internațional nu mai antrenase de cinci ani.
    Acum, Selymes a semnat cu Știința Miroslava, care evoluează în eșalonul al treilea din România. Anunțul a fost făcut de formația moldoveană, în cursul zilei de miercuri.
    “Consiliul administrativ al Clubului Sportiv Știinta Miroslava are onoarea de a prezenta noul antrenor principal al formației din Uricani, în persoana fostului jucător al echipei naționale a României, domnul Tibor Selymes.
    Născut în Harghita, Selymes este un fost fotbalist internațional, fundaș stânga, ce a strâns 46 de meciuri la naționala României, 147 în Divizia A la Brașov și Dinamo, 184 jocuri în prima ligă a Belgiei la Brugge, Anderlecht și Standard Liege, dar și multe altele în Ungaria sau Grecia.
    Din 2005 și-a început cariera de antrenor în România, antrenând formații atât din Liga I, cât și din Liga a II-a, precum Astra Ploiești, Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești sau Olimpia Satu Mare”, a transmis Știința Miroslava.
    Computerele ne iau ușor-ușor locul, dar va putea inteligența artificială să înlocuiască medicii? Află de pe Digi Life, azi de la 21:00! Hai în Digi Online!
    De-a lungul carierei sale de antrenor, Tibor Selymes a mai pregătit formațiile Sopron (Ungaria), Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo 2, Săgeata Năvodari, Kaposvari Rakoczi (Ungaria), Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare.
    46 de selecții a avut Selymes la echipa națională a României

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE