More


  Activitățile preventive din cadrul campaniei “Vacanță în siguranță” continuă

  - Advertisement -

  Campania ,,Vacanță în siguranță” continuă cu organizarea în tabăra de vară Caiac SMile a unor activități informativ – preventive de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare – Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalități, Serviciul Acțiuni Speciale și Biroul Siguranță Școlară.

  Scopul acestor demersuri întreprinse de către polițiștii sătmăreni vizează creșterea nivelului de informare a copiilor asuprea necesității implicării în prevenirea situațiilor în care aceștia pot deveni victime sau autori ale unor infracțiuni.

  În acest context, azi, 25 iulie a.c., la Lacul lui Pintea- Livada, copiii aflați în tabăra Caiac SMile au primit vizita polițiștilor din structura prevenire, acțiuni speciale și siguranță școlară, urmărindu-se informarea, conștientizarea și sensibilizarea acestora cu privire la fapte comise de minori care te situează la limita încălcării legii.

  Promovarea profesiei de polițist a constituit un alt domeniu abordat de către polițiștii din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, care prin prezentarea tehnicii, echipamentului și mașinii din dotare au captat atenția celor prezenți. Întrebările adresate polițiștilor au vizat și aspecte relevante din munca desfășurată, cu accent pe cazuistica instrumentată din domeniul operativ.

  Transmiterea unor mesaje preventive vizând petrecerea timpului liber din vacanță, într-un mod sănătos, dincolo de tentații, fără delincvență, fără a ceda presiunii grupului s-a realizat prin desen, participanții doritori având posibilitatea să creeze devize, sloganuri și desene pentru o VACAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img