More


  Căldură mare, mon cher!

  - Advertisement -

  De aproximativ două săptămâni a venit vara cu adevărat mai bine zis canicula cu adevărat.Sigur că după “celebru” fotbalist Claudiu Răducanu canicula este un criminal!
  Băi, cine dracu’ mai e, mă, şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?” zicea acum câțiva ani buni “blocnotes”. Adevărul este că trebuie să ne ferim de expunerea la soare mai ales acum când “luna lui cuptor” este aici și meteorologii anunță temperaturi extrem de ridicate .Să stăm în casă ,la umbră,să ne hidratăm .Nici măcar la pișcină nu e bine să ne expunem între orele 12-18 când temperaturile sunt “incendiare” că riscăm în cel mai bun caz o insolație iar în cel mai rău caz un Spot cardio respirator,AVC sau cine mai știe ce probleme.
  Se pare că și monitorul din imagine ascultă sfaturile doctorilor și meteorologilor și a părăsit încăperea proprietarului care nu avea aer condiționat.Să sperăm că acesta este motivul pentru care “platul” monitor zace între tufișuri și nu din cauza că a avut un proprietar nesimțit care face mizerie în municipiu!
  Să trecem cu bine peste canicula asta că de boi și nesimțiți tot nu scăpăm!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img