More


  Eveniment. Show automobilistic în Centru Nou!

  - Advertisement -

  Început la Arad și continuat apoi în Poligonul ACR Satu Mare și apoi pe străzile din Baia Mare, Campionatul Național de Rally Sprint ajunge în acest week end în centrul municipiului Satu Mare.

  Sătmărenii sunt invitați în Centru Nou unde sâmbătă pe B-dul Transilvania cei peste 50 de concurenți înscriși se vor bate pentru puncte și pentru o clasare cât mai bună în clasamentul general.

  Evenimentul va închide sâmbătă de la ora 8,30 până la ora 18 B-dul Transilvania iar sătmărenii iubitori ai sporturilor cu motor sunt așteptați pe dig și în jurul circuitului între 11-16.

  ”Sperăm că vom avea parte de un spectacol total. Sunt 49 de concurenți înscriși dar cu siguranță până sâmbătă dimineață vom depăși cifra 50. Le mulțumesc tuturor celor implicați și celor care ne-au sprijinit în organizarea acestei etape.” A spus la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV , directorul ACR David Seletye.

  Va lipsi marele favorit de la OPEN, Florin Stecka iar pe lista celor înscriși o avem și pe campioana noastră la drift, Natalia Iocsak. Cea care de la 9 ani a început să concureze în motorsport la Campionatele de Rally sprint organizate la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img