More


  Străinii i-au adus o amendă uriașă

  - Advertisement -

  Străinii i-au adus o amendă uriașă unui patron sătmărean. Ce a făcut acesta? A adus străini la muncă și nu i-a declarat. Astfel că autoritățile l-au premiat cu o amendă de 180.000 de lei.
  Ieri, 10 ianuarie, polițiștii de imigrări din Satu Mare au finalizat verificările pentru o societate comercială, iar pentru neregulile constatate au luat măsura sancționării contravenționale. Din verificări a reieșit că reprezentantul societății comerciale a primit la muncă 18 străini, cu vârste cuprinse între 30 și 51 de ani, din India, Sri Lanka și Bangladesh, fără avize și contracte individuale de muncă.
  Potrivit legii de muncă și detașare a străinilor pe teritoriul României, primirea la muncă pe teritoriul României a unui străin fără aviz de angajare sau de detașare, cu sau fără contract individual de muncă încheiat în formă scrisă se pedepsește cu amendă de la 10.000 lei până la 20.000 lei, pentru fiecare persoanã identificatã.
  Ca urmare a celor constatate, reprezentantul firmei a fost sancționat contravențional cu suma de 180.000 de lei. Ăsta da premiu!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare