More  Expoziție-concurs “Școala viitorului văzută prin ochii copilului de azi”

  - Advertisement -
  Vineri, 29 septembrie 2023, la Colegiul Național „Mihai Eminescu ”Satu Mare, în sala festivă, de la ora 14, va avea loc premierea celor mai reușite lucrări din cadrul Concursului județean de creații plastice „Școala viitorului văzută prin ochii copilului de azi “.
  Aflată la cea de-a treia ediție, activitatea este coordonată de doamna inspector pentru învățământul preprimar  Eva Ioana Fărăgău, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.
  Acest concurs, organizat la nivel județean, s-a adresat copiilor din  învățământul primar sătmărean.
  Având ca temă proiecția imaginii școlii viitorului, dintre cele peste trei sute de lucrări, au fost selectate, pentru a fi premiate, un număr de 30: câte un premiu I, II, III, respectiv câte o mențiune I, II și III, la  nivelul fiecărei clase.
  Întreaga expoziție – o adevărată explozie de gânduri și culori-, găzduită în holul colegiului, va putea fi vizitată/vizionată de publicul doritor și după premiere.
  În continuarea acestei activități, va avea loc premierea învățătorilor din județul Satu Mare, care în anul școlar 2022-2023 au avut elevi ce au obținut rezultate excepționale la concursurile județene organizate de ISJ Satu Mare.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts