More  Școala Politică de vară. Președintele TSD Bianca Șorian a condus delegația formată din 20 de tineri social democrați sătmăreni

  - Advertisement -

  În acest sfârșit de săptămână a avut loc Școala Politică de Vară a TSD România, în bine cunoscuta stațiune a tineretului, Costinești! Președintele TSD Satu Mare, Bianca Șorian, alături de o delegație formată din 20 de colegi, au reprezentat cu mândrie județul.

  Printre distinsele prezențe care au onorat au fost Ministrul Transporturilor și Infrastructurii – Sorin Grindeanu, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării – Bogdan Ivan Gruia, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Natalia Elena Intotero, Președintele PSD Constanța, Senatorul Felix Stroe, dar și alți lideri politici din cadrul Partidului Social Democrat.

  “A fost o bucurie să ne revedem colegii din întreaga țară. Am participat cu toții la sesiuni de lucru, competiții sportive, dar și seri de socializare. Au avut loc dezbateri și seminarii pe teme precum fondurile europene, administrație publică, metode de diminuare a consumului de droguri,”a declarat Președintele TSD Satu Mare,Biancăi Șorian.

  La competițiile sportive, TSD Satu Mare și-a demonstrat abilitatea la tenis de masă și fotbal. Au câștigat locul 1 la concursul de tenis de masă, echipa sătmărenilor fiind reprezentată prin Sorin Stănean – președintele Organizației municipale TSD Satu Mare și Cristian Godeny. De asemenea, la fotbal s-au clasat pe locul 4, iar titlul de golgheter a revenit tot echipei tinerilor social democrați sătmăreni.

  🤝Ne mândrim cu tinerii noștri talentați și ne pregătim cu entuziasm să aducem schimbări pozitive în societatea noastră!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts