Echipa Satu Mare a câștigat Campionatul de Fotbal Catena Racing Team

0
483

Minifotbal

Bogdan Faur a fost declarat cel mai bun jucător al turneului iar Paul Molnar cel mai bun portar

 

 

 Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, ajuns la ediția a 11-a, s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Cheile Grădiștei.

”A fost o ediție cu meciuri spectaculoase, o ediție în care, din nou, am arătat că suntem uniți și mai ales că împreună formăm cea mai inimoasă și puternică echipă! ” e mesajul transmis de organizatori la finalul unei competiții câștigate de echipa Catena SATU MARE.

Turneul a avut la start 18 echipe iar echipa sătmăreană a câștigat toate partidele jucate. În grupă, 4-0 cu echipa IT Catena, 6-1 cu Tg Mureș. În optimi, Satu Mare- Brașov 3-0, sferturi , Sibiu 4-3 ( 2-2) după executarea loviturilor de departajare. Semifinală cu Tg mureș 5-3 și finala 2-2 și 3-2 după executarea loviturilor de departajare cu Timișoara.

Finala a fost arbitrată de fostul arbitru FIFA, Cristi Balaj.

Podiumul editiei a 11-a a fost următorul:

Locul 1: Satu Mare

Locul 2: Timisoara

Locul 3: Tg.Mures

MVP – Cel mai valoros jucător al campionatului: Bogdan Faur (Satu Mare)

Cel mai bun portar al campionatului: Paul Molnar (Satu Mare)

Locul 1 în Liga a II-a: Constanța.

 De remarcat că din echipa Catena Satu Mare fac parte câteva nume importante din fotbalul județean, foști jucători de-alungul vremii la echipe din ligile 2 și 3 : Bogdan Faur, Adrian Maxim, Gabriel Cadar…

Lotul Catena: Faur Bogdan, Cadar Gabriel, Farcău Adrian, Maxim Vlad, Țoca Vlad, Herman Florin, Molnar Paul, Mutu Alexandru, Iako Paul, Varga Beniamin.

” Doresc să multumesc echipei Satmarene pentru efortul și dedicarea, care ne-au adus locul 1 la editia a 11-a, a Campionatului de Fotbal Catena Racing Team.

A fost un parcurs extraordinar, plin de muncă asiduă, spirit de echipă și pasiune pentru fotbal.

Fiecare membru al echipei a demonstrat un angajament deosebit și o determinare neclintită, contribuind la succesul nostru comun.

De asemenea, un mare mulțumesc merge către toți susținătorii noștri. Prezența și încurajările voastre au fost o sursă constantă de motivație pentru echipă. Fie că ați fost alături de noi pe teren sau ne-ați susținut de la distanță, aportul vostru a fost esențial pentru a ne impulsiona să dăm tot ce avem mai bun.

Această cupă este rezultatul eforturilor comune și al unei echipe unite. Să ne bucurăm împreună de acest moment de glorie și să continuăm să ne susținem reciproc, în sport și dincolo de el.

Felicitari tuturor echipelor participante!!!!” e mesajul transmis la finalul competiției de Florian Sopronyi, managerul Catena Satu Mare.