More  EVENIMENT De veghe în lanul de lavandă cu Mircea Baniciu, o manifestare foarte reușită la Ardud

  La Ardud, mai precis la plantația de lavandă a familiei Freind din Ardud Vii a avut loc, în acest week-end, cea de a patra ediție a evenimentului intitulat ”De veghe în lanul de lavandă”. Aflat la a IV-a ediție, evenimentul dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are, s-a dovedit a fi de succes. Punctul culminant l-a reprezentat recitalul susținut de îndrăgitul interpret Mircea Baniciu. 
  Lume multă și bună, în acest week-end la Ardud.  În perioada 15-16 Iunie, în lanul de lavandă al Dianei s-a desfășurat cea de a IV-a ediție, un eveniment dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are, întitulat ”De veghe în lanul de lavandă”.
  Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori (photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principală a fost concertul susținut de îndrăgitul folkist Mircea Baniciu. Acest recital a avut loc sâmbătă seara, iar baladele sale pe ritmuri de chitară au întreținut atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.
  Desigur, cei care au fost prezenți la acest eveniment deosebit nu au rămas datori. Au aplaudat la scenă deschisă evoluția lui Mircea Baniciu și au cântat, la unison cu acesta, cele mai cunoscute piese ale sale.
  Una peste alta, a fost o ediție foarte reușită a acestui festival al lavandei de la Ardud Vii, iar cei care au ales să participe la acest eveniment au făcut, astfel parte dintr-o poveste fascinantă a familiei Freind, care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag.
  Evenimentul a fost organizat de familia Freind în parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”. A fost o ediție a IV-a foarte reușită, astfel că organizatorii abia așteaptă până anul viitor, când va fi organizată cea de a V-a ediție care va veni, la rândul său, cu multe surprize pentru sătmăreni.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE