More  Festivalul Pălincii 2024 

  Festivalul pălincii din Tășnad are o tradiție bogată, evenimentul organizându-se din 2014. La festival sunt așteptați atât producători din județ cât și din alte zone.

   An de an, odată cu sosirea verii, maeștrii în arta distilării se reunesc în orașul Tășnad, mai exact în ștrandul din localitate, pentru a arăta și demonstra cum este pălinca adevărată, în care se oglindesc gusturile și aromele fructelor parcă proaspăt culese.

  Dacă ați gustat odată dintr-un produs atât de curat, care armonizează prin gust și miros, produs exclusiv din fructe zemoase, atunci veți știi cum este o palincă veritabilă.

  Azi, 22.06.2024, a avut loc festivitatea de premiere la care au participat primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău,viceprimarul Snelenpeger Carol Nicolae, președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău.

  Programul întreg al evenimentului a fost după cum urmează:

  20.06- jurizarea probelor înscrise în concurs

  21.06-24.06- standuri cu fructe și pălincă
  22.06, ora 12:00 – festivitatea de premiere

  Invitatul  special a fost  cunoscutul și îndrăgitul interpret Petrică  Mureșan  care a făcut o atmosferă incendiară și la propriu și la figurat!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE