More  Adrian Ștef: ”Proiectul Olimpia merge mai departe!”

  stef-adi

  Într-un comunicat trimis redacției noastre, președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, ține să-i asigure pe suporterii echipei fanion că proiectul Olimpia va continua și pe viitor. Redăm integral comunicatul primit de la biroul de presă al Consiliului Județean:

  Consiliul Județean Satu Mare a preluat Olimpia în urmă cu trei ani, într-un moment critic. Retrogradată în Divizia D, înglobată în datorii, echipa nu era capabilă să câștige nici măcar campionatul județean. Plecând la drum cu un proiect pe trei ani, a fost formată o echipă doar din jucători sătmăreni. În primul sezon s-a promovat în Liga 3, apoi, deși pornea din postura de nou-promovată, Olimpia s-a clasat pe locul 2 în Liga 3, după Corona Brașov, o performanță deloc de neglijat numai dacă ne gândim că brașovenii vor promova în acest sezon în prima Ligă.
  Anul acesta, deși echipa a început mai greu, după un retur perfect, în care a recuperat un deficit de zece puncte, Olimpia a promovat în Liga 2. Olimpia revine în eșalonul secund al fotbalului românesc după un calvar de șase ani prin Liga 3 și chiar purgatoriul Diviziei D.
  Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a ținut să-i asigure pe miile de suporteri ai Olimpiei că proiectul va continua. “Nu au avut mulți încredere în acest proiect ! Acum 3 ani când l-am pornit au fost voci care spuneau că va fi un eșecc! Și uite…vom avea din nou echipă de liga a 2-a. Olimpia va intra într-o nouă etapă. Vom continua să ne bazăm pe jucătorii sătmăreni, dar vă asigur că vom fi o echipă redutabilă și în Liga 2. Bucuria promovării este cu atât mai mare pentru că știu cât de greu a fost până am obținut această performanță. Am pornit din fundul prăpastiei și azi suntem din nou în vârf. Dacă nu ne-am fi implicat în urmă cu trei ani, acum Olimpia era istorie. Îmi este greu acum să promit suporterilor că anul viitor sau peste câțiva ani vom promova în prima ligă, dar îi asigur că acesta este un obiectiv pe care îl avem în minte. Susținem fotbalul sătmărean pentru zecile de mii de suporteri ai Olimpiei”, a spus Adrian Ștef.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE