More  Cum comentaţi caracterul senatorului Valer Marian care şi-a agresat şi alungat familia?

  - Advertisement -

  Sergiu Marian, 43 de ani, muncitor: “Nu mă surprinde deloc caracterul senatorului Marian Valer care şi-a agresat şi alungat familia. Pare un om închis şi ursuz. Acum înţeleg că a fost o minciună când spunea că fiica sa a fost ameninţată cu moartea, în acele momente când acesta organiza manifestări stradale. Şi nici nu mă miră faptul că familia acestuia s-a mutat la Baia Mare.”

  Zoltan Feher, 33 de ani, şofer: “E foarte bun actor senatorul Marian Valer. Acesta anul trecut urla sus şi tare că fiica şi soţia lui au fost filate şi urmărite de diverse servicii secrete, pe când colo realitatea era alta. Acesta, din cauza bolii de care suferă, şi-a agresat familia, motiv pentru care soţia şi-a luat fetiţa şi a plecat.”

  Ecaterina Stan, 34 de ani, vânzătoare: “Nu îmi vine să cred ce caracter de doi lei are senatorul Marian. Nu-mi închipuiam faptul că ar fi în stare să-şi agreseze familia şi să o alunge din Satu Mare. Despre astfel de oameni nici măcar nu ar trebui să vorbim. Nici animalele nu-şi alungă partenerii şi puii.”

  Liviu Coman, 25 de ani, student: “Pe mine, unul, nu mă miră caracterul senatorului Marian Valer, care n-a făcut altceva decât să semene doar ură peste tot. Cred că şi familia lui s-a săturat de mizeriile sale şi de tot ceea ce făcea şi probabil din această cauză au izbucnit şi conflicte. În urma unui astfel de scandal cu soţia şi cu fiica lui, probabil le-a agresat şi le-a obligat să plece din Satu Mare.”

  Adriana Pop, 40 de ani, muncitoare: „Eu nu sunt o frumuseţe, dar în nici un caz nu aş fi acceptat să locuiesc cu un astfel de bărbat. Putea să fie pâinea lui Dumnezeu că tot nu aş fi acceptat acest lucru. Nu ştiam că şi-a alungat familia de acasă, dar dacă a făcut asta atunci are un caracter foarte urât. Un om normal, cu atât mai mult un senator, nu ar fi trebuit să facă una ca asta.”

  Marius Mercea, 38 de ani, inginer: „Nu-l cunosc personal pe Valer Marian, dar dacă te uiţi doar la figura lui îţi lasă impresia că este un om violent. Dacă şi-a agresat şi alungat familia înseamnă că are un caracter murdar. Mă şi mir cum a reuşit acest om să prostească atâta lume şi a ajuns în Parlament.”

  Vasile Surducan, 64 de ani, pensionar: „Nu ştiam că şi-a agresat şi alungat familia de acasă. Dacă a făcut asta, nu are nicio scuză. Nu înţeleg de ce mă mai întrebaţi asta. Ce caracter poate să aibă un om care îşi alungă familia de acasă care, pe deasupra, mai este şi demnitar. Dacă astfel de oameni ne conduc în Parlamentul României, nici nu trebuie să ne mai mire că ţara asta merge atât de rău.”

  Helga Sipos, 28 de ani, asistentă: „Cred că numai cei care au stat în apropierea senatorului ştiu ce caracter are. Aici este vorba despre familia lui, despre colaboratori sau prieteni. Însă nu cred că trebuie să fii mare psiholog ca să-ţi dai seama de caracterul unui om care şi-a bătut şi alungat familia. Un astfel de om nu are caracter şi cred că ar trebui să se trateze. E şi păcat că vorbim despre astfel de oameni.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts