More  Eveniment Regal de dans la Cupa Sătmarului

  dans-1

  Pentru două zile sala de sport a LPS s-a transformat într-o adevărată sală de bal! Zeci de aranjamente florale și un décor de vis i-au întîmpinat pe participanții, spectatorii și pe oficialii ce au venit în weekend la a 3-a ediție a Cupei Sătmarului la dans sportiv.
  ”N-am văzut atîtea flori la niciun concurs național de dans . E totul atît de frumos , de colorat și de viu aici la dvs. Merită toate felicitările organizatorii” a declarat la final vicepreședintele Federației Române de dans sportiv, Costin Mihaiu. De altfel, acesta a recunoscut că va face lobby pentru ca Satu Mare să primească anul viitor organizarea Campionatului Național pe clase sau a finalei Cupei României.
  ”Sînt niște oameni minunați aici la Royal Dance Club și ne știm de ani buni. Otto Varga, Ovi Ignat, Cristi Cordea fac cinste orașului dumneavoastră prin munca lor” a mai punctat vicepreședintele Federația Române de dans sportiv.
  La această competiție s-au înscris peste 300 de perechi de la cluburi de dans din zona Ardealului și a Banatului iar lupta pentru podium a fost echilibrată la toate categoriile de clasă și vîrstă. Cu rezultatele complete vom reveni în ediția de mîine a GNV.
  Surprize la deschiderea oficială!
  Chiar dacă Cupa Sătmarului a debutat sîmbătă dimineața , deschiderea oficială a competiției și parada dansatorilor a avut loc seara la ora 18.
  N-au lipsit surprizele pregătite de organizatori…Spectatorii au fost întîmpinați cu șampanie și căpșuni , arbitrii s-au ales cu un pachet tradițional din partea sponsorilor iar între finale au susținut scurte recitaluri Tudor Toduț și Csaba Cserey.
  La deschiderea oficială au participat președintele Consiliului județean, Adrian Ștef, viceprimarul Radu Roca, șeful de cabinet al prefectului, Sorin Martin Vereș, deputatul Erdei D.Istvan, consilierul local Masculic Csaba și directorul Școlii de Arte, Mircea Deac.
  Adrian Ștef a recunoscut că e implicat direct în organizarea evenimentului atît ca președinte al Consiliului județean cît și ca părinte, cei doi copii ai săi fiind dansatori la Royal Dance Club.
  Antrenorul de la Royal Dance Club , Ovidiu Ignat, a ținut să mulțumească sponsorilor, părinților și tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment.
  În această seară de la ora 20,40 veți putea urmări în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV un interviu cu vicepreședintele Federației Române de Dan sportiv, Costin Mihai, precum și deschiderea oficială a Cupei Sătmarului.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE