FC Hunedoara decimată după meciul cu Șoimiihunedoara-arbitri

După ce că a fost învinsă pe teren, scor 0-1 , FC Hunedoara a pierdut și duelul din birourile de la Casa Fotbalului. Comisia de Disciplină a FRF a judecat ce s-a întâmplat la meciul Șoimii Pîncota – FC Hunedoara și i-a pedepsit drastic pe jucătorii hunedoreni implicați în scandalul de la finalul meciului.
Daniel Ambruș, omul care a provocat scandalul, nu se află, deocamdată, printre cei ale căror sancțiuni au fost făcute cunoscute de FRF. Însă au fost suspendați câte 12 etape jucătorii Cosmin Dragota, Andrei Făgărăşanu şi Bogdan Găceanu! Antrenorul Marius Opric a primit, la rându-i, 3 etape de suspendare, el fiind eliminat de pe bancă în minutul 57. Amenda aferentă pentru cei patru se ridică la 7.400 de lei.
Măsurile sunt anunțate de mesagerulhunedorean.ro, care menționează că arădeanul Adi Lengyel a primit trei etape de suspendare.
În același timp, hunedorenii au depus un memoriu cu mai multe reclamații după acest joc, pe care încă îl visează câștigat la masa verde. Comisia de Disciplină va judeca doleanța săptămâna viitoare.
FC Hunedoara ocupă poziția a 2-a a clasamentului în liga a 3-a , seria a 5-a, la trei puncte în urma liderului, Olimpia Satu Mare.
La acest sfîrșit de săptămână Olimpia joacă sîmbătă acasă cu Național Sebiș, în vreme ce FC Hunedoara va întîlni, vineri, la Cluj pe Sănătatea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts