More  Florin Gardoș : ”De 14 ani aștept acest titlu de campion!”

  florin-gardos-florin-muresa

  Campion cu Steaua în acest an, Florin Gardoș a revenit pentru două zile acasă la Satu Mare. Extrem de fericit după sezonul excelent avut la Steaua, Gardoș și-a făcut timp și a venit ieri pentru o jumătate de oră în studioul Nord Vest TV pentru un interviu ce va fi difuzat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă.

  Gardoș, care a început fotbalul la LPS și a jucat la Satu Mare pentru Someșul și Florența Mobel, a mărturisit că a muncit de la 10 ani și a așteptat 14 ani de carieră pentru acest prim titlu de campion. Acesta a mai spus că a trăit sentimente unice în acest an atît în dubla cu Ajax Amsterdam cît și la finalul sezonului cînd Steaua a sărbătorit titlul cu numărul 24 la Arena Națională în fața a peste 50000 de spectatori.

  „A fost ceva unic ce s-a întîmplat la festivitatea de la Național Arena. Sînt sentimente greu de explicat în cuvinte. N-am avut primă specială pentru cîștigarea titlului, ne-am motivat singuri iar dorința noastră a jucătorilor de a cîștiga campionatul după șapte ani de pauză la Steaua a contat foarte mult”, a spus Gardoș care mai are patru ani de contract cu gruparea din Ghencea.

  Gardoș a venit doar pentru două zile la Satu Mare și asta doar pentru că i-a promis surorii sale că va fi acasă la festivitatea de ieri de absolvire a Colegiului Ioan Slavici.

  Astăzi fundașul sătmărean se va întoarce la București pentru botezul copilului lui Pârvulescu iar apoi de luni va merge pentru o săptămână în vacanță.

  Interviul integral cu Florin Gardoș luni seara într-o ediție specială a emisiunii Săptămâna sportivă de la ora 20,45.

  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE