More  La doi pași de promovare!

  - Advertisement -

  fotbal

  Olimpia are acum promovarea în propriile mîini și cu două victorii în ultimele două meciuri din campionat va fi sigură de prezența din toamnă în Liga a 2-a.
  FC Hunedoara a pierdut în retur avansul de zece puncte, iar galben-albaștrii au bătut tot ce-au prins în cale iar acum presiunea pare a se fi mutat în tabăra noastră…Elevii lui Csik sînt obligați să treacă azi de SESO Câmpia Turzii, iar apoi să învingă peste o săptămână, tot acasă, pe Național Sebiș.

  Partida din această după amiază cu cei de la SESO Cîmpia Turzii nu pare a fi una foarte ușoară. Oaspeții au arătat în retur că pot să încurce echipele din prima parte a clasamentului, iar egalul de acasă cu Hunedoara chiar a ajutat Olimpia la acea vreme să se apropie de fostul lider în clasament.
  Căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas, e conștient că partida cu SESO va fi una foarte dificilă mai ales că oaspeții nu sînt încă scăpați de grijile retrogradării. ”Trebuie să rămânem foarte concentrați și să jucăm la capacitate maximă pentru a evita orice surpriză. Ar fi păcat să dăm cu piciorul unei șanse uriașe pe care o avem, de a promova. Sîntem doar la mîna noastră acum”, spune Iuhas care speră ca echipa să nu resimtă acum o presiune în plus după ce a urcat pe primul loc în C5.
  Olimpia vine după două etape libere în care însă a trecut pe primul loc în serie, în vreme ce SESO Cîmpia Turzii a reușit etapa trecută o victorie , 2-0 cu codașa Plimob Sighet.
  Pentru meciul de azi antrenorul Tibi Csik îl are la dispoziție și pe mijlocașul Dan Gavrilescu, conducerea clubului ridicîndu-i acestuia suspendarea dictată luna trecută. Lotul galben-albaștrilor a intrat de ieri în cantonament la hotelul Aurora.
  Partida de azi va fi arbitrată de o brigadă din Timișoara cu Sorin Tarcea la centru ajutat la cele două margini de Nicolae Chiţoiu Andrei și Botaș Alin Marian . Observatori Zoltan Szekely-Baia Mare și Dan Costin-Zalău.
  Tot azi se mai joacă partida Europa Alba Iulia – FC Zalău, Naţional Sebiş stă, iar FCM Turda – Jiul Petroşani nu va avea loc, ambele echipe fiind retrase din campionat.

  PS. FC Hunedoara nu a reuşit decât o remiză acasă, aseară (1-1) cu Unirea Dej iar Olimpia este 99% promovată în Liga a 2-a.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts