More  Liga a 2-a: Adrian Dulcea, omul meciului Corona –FC Argeș

  - Advertisement -

  dulcea

  Fostul golgheter al Olimpiei de la inceputul anilor 2000, Adrian Dulcea a fost cel mai bun jucător al grupării din Trivale şi al jocului în disputa Corona Braşov- FC Arges 3-3. Atacantul alb-violet a înscris trei goluri, FC Argeş reuşind astfel să se întoarcă cu un punct din această deplasare.

  ”Mă simt foarte bine şi încep să cred că mai pot juca doi ani. A fost un meci bun, atât băieţii cât şi toată lumea din cadrul clubului au vrut să arate că, indiferent de condiţiile pe care le are FC Argeş, va ieşi cu fruntea sus din campionat.

  Sperăm ca viitorul lui FC Argeş să arate aşa cum a arătat până în sezonul 2008-2009, acum am trecut printr-o perioadă destul de grea şi am jucat în liga a doua, dar cine va fi din vară, indiferent că va fi acelaşi finanţator, primăria sau un alt investitor să arate că vrea performanţă şi să revenim în liga întâi.”, a declarat Dulcea.

  Atacantul piteştean a salutat şi revenirea Olimpiei in Liga a 2-a si a tinut sa îi felicite pe jucatori, antrenori si conducatori. ”Este cea mai mare bucurie pentru mine. Olimpia a ramas in sufletul meu, pot spune ca pe jumatate sint satmarean. Locul Olimpiei e in liga a 2-a iar suporterii meritau aceasta promovare~ a spus Adrian Dulcea.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts