More  Liga a 3-a – Regrete la FC Zalău…

  - Advertisement -

  Sezonul 2012 – 2013 al Ligii a III-a s-a terminat joi, iar FC Zalău a obţinut o remiză pe terenul celor de la FC Hunedoara. A fost primul rezultat pozitiv, după seria neagră de patru înfrângeri consecutive, iar ”alb-albaştrii” şi-au mai îndulcit vacanţa de vară. Antrenorul Marius Paşca s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi, care cu puţin mai multă eficienţă în faţa porţii adverse s-ar fi putut întoarce chiar cu o victorie.

  Cu sau fără acest punct, FC Zalău a terminat sezonul pe locul 6, în afara obiectivului stabilit de conducere, însă antrenorul este împăcat că a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul cel mai important, după părerea sa: întinerirea echipei. ”Regretul meu ca antrenor este acela că nu am reuşit să-mi îndeplinesc unul dintre obiective. Îmi asum responsabilitatea, cum la fel mi-am asumat să joc cu o serie de jucători tineri. Aşteptăm să aibă loc o şedinţă de analiză, după care putem să vorbim mai multe despre viitor”, a încheiat Marius Paşca.

  Altfel, Olimpia a cistigat la masa verde in ultima etapa partida cu FCM Turda si a ramas pe prima pozitie, promovarea fiind asigurata practic inca de la meciul de acum o saptamina cu National Sebiș. După ultima etapă din seria a 5-a a ligii a 3-a au retrogradat Europa Chișineu Criș, Plimob Sighet , Jiul Petroșani și FCM Turda.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts