More  LPS Satu Mare câştigă titlul şi la Juniori C

  - Advertisement -

  LPS

  Se pare ca editia 2012-2013 a fost una a Liceului cu Program Sportiv care a castigat trei din cele patru campionate organizate de AJF Satu Mare, respectiv la juniori C, D si E .
  Ieri echipa pregatită de Dacian Nastai a terminat la egalitate cu CSS Carei și astfel a câștigat campionatul județean la Juniori C. Deoarece în campionatul organizat tur-retur LPS a s-a impus de două ori împotriva celor de la Carei, 2-0 si 1-0, in play -off, egalul le-a fost suficient satmarenilor. LPS Satu Mare a reușit sa egaleze de două ori prin Dura Daniel și Orosz Gergo.
  Iata lotul campionilor : Moroz Sebastian, Nagy Leon, Orosz Gergo, Dobai Cristian, Man Cătălin, Vincze Levente, Răzvan Vonet, Tempfli Peter, Beres Denis , Vincze David, Dura Daniel, Cubas Denis, Kanalos Tony, Szantai Szabolcs, Balint Kristofer, Angyus Carlos, Ovidiu Holici, Nagy Mate, Turbuț Daniel, Bonea Daniel, Tămășan Anghel, Urs Timotei. Antrenor Dacian Nastai.
  Urmează un program foarte incărcat pentru acești jucatori și asta deoarece in perioada 30 mai-2 Iunie aceștia vor participa la turneul final al ONSS ,după care incepand cu 3 Iunie vor merge în aceeași formulă la zona juniorilor C. La faza zonala s-au calificat Gloria Bistrița, Salina Ocna, FC Zalău, Ardealul Cluj sau CFR Cluj și campioana județului Satu Mare, LPS Satu Mare.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts