Medalii pe bandă rulantă la Clubul Elevilor TAPO CareiPicture-005

In ultimele saptamani, echipa Clubului Elevilor Tapo Carei, a participat la o serie de finale ale Campionatului National la diverse categorii de varsta, obtinand urmatoarele rezultate:
La finala Campionatului National Echipe Jun. III desfasurata in perioada 9-12 mai 2013 Buzau, Keresztesi Kitty a obtinut locul II (medalie de argint cu echipa) iar Balaj Robert a obtinut locul III (medalie de bronz).
La finala Campionatului National Individual Jun. II (cadeti) ce a avut loc in perioada 16-19 mai 2013 la Bistrita, Sek Kristof, component al Centrului Olimpic Constanța, s-a clasat pe pozitia a treia a podiului,obtinand medalia de bronz la proba de dublu baieti impreuna cu sportivul de la CSM Cluj – Sipos Rareș, iar la proba de simplu s-a calificat pana in sferturile de finala.
Cupa 1 Iunie Zalau 2013 a avul loc la sfîrșitul săptămânii trecute și au participat peste 130 sportivi din toata tara. Echipa Clubului Elevilor Tapo Carei a participat cu un numar de 15 sportivi (legitimati si nelegitimati)

Rezultate obţinute:

-Copii 8-10 ani : Locul II cu echipa formata din: Szilaghi Paul, Szabo Bence si Papp David
-Locul III : Szilaghi Paul la individual
-Jun III : Balaj Robert – locul II la individual
Balaj Robert – Mudure Marcel locul III la dublu baieti
Keresztesi Kitty – Dari Helga – locul II la dublu fete
Keresztesi Kitty locul III la individual
Altfel, sâmbata 1 Iunie , Clubul Elevilor Tapo Carei va organiza Cupa “COPIILOR” in sala de tenis de masa din Carei la categoriile 8-10 ani si Jun III(11-13 ani) fete si baieti.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts