More  PDL exclude orice colaborare cu senatorul Valer Marian

  - Advertisement -

  petre-muresanPreședintele Organizației Județene Satu Mare a PDL, Petre Mureșan, exclude orice posibilitate de a colabora sau de a-l accepta în rândurile democrat-liberalilor pe senatorul Valer Marian. Precizarea vine ca urmare a unor zvonuri prin care senatorul Marian ar fi luat în calcul o astfel de posibilitate.

  Liderul democrat-liberalilor sătmăreni susține că senatorul Valer Marian are interzis în formațiunea politică pe care o reprezintă. ”În primul rând cred că este vorba despre o glumă, și în niciun caz de una prea bună. Domnul Valer Marian nu are cum să treacă la PDL din foarte multe motive. Îmi aduc aminte că, în 2008, domnia sa a beneficiat de susținerea celor de la PDL pentru alegerile locale. Iar imediat după acest ajutor, de care domnia sa a beneficiat, la foarte puțin timp, a început în ziarul pe care îl patrona să verse venin și ură asupra liderilor PDL. După aceea, de când domnia sa este senator, în mod constant și repetat a atacat PDL, începând de la președintele Băsescu, continuând cu primul ministru și ceilalți miniștri, iar pe plan local până la consilieri locali, primari, prefect, președinte de partid. Deci, nu cred că domnia sa poate fi primit în PDL”, a declarat Petre Mureșan.

  Acesta a avut dubii și în ceea ce privește moralitatea senatorului. ”Pe cealaltă parte, nu sunt de acord cu traseismul politic și nu vom face niciun fel de excepție de la această regulă. Noi avem nevoie de oameni morali. Or, din câte am auzit și câte am văzut din acele acuzații pe care domnul Mircea Govor i le-a adus domnului Valer Marian, chiar dacă numai o parte sunt adevărate, repet, domnia sa nu are ce să caute în PDL. Atât timp cât eu voi fi președintele acestei organizații, nu se va înscrie în PDL Satu Mare”, a concluzionat liderul PDL.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0