More  Pregătiri pentru Cupa Sătmarului

  Invitat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă, antrenorul Ovidiu Ignat a declarat că pregătirile pentru a 3-a editie a Cupei Sătmarului au intrat în linie dreaptă și că se așteaptă ca sâmbătă și duminică la Satu Mare să ajungă peste 500 de perechi de la cele mai importante cluburi de dans din țară.
  Înscrierile se vor încheia în această seară iar concursul va debuta sâmbătă dimineața la ora 9 la sala LPS. Deschiderea oficială și parada dansatorilor e programată sîmbătă seara la ora 18.
  ”Sperăm să păstrăm tradiția și totul să iasă perfect. Le mulțumim autorităților locale și județene care ne-au sprijinit și în acest an și bineînțeles părinților care se implică total în buna organizare a evenimentului”, a spus Ovidiu Ignat care e convins că din nou turneul de la Satu Mare va primi peste 4 stele (din 5) la capitolul organizare, din partea Federației Române de Dans Sportiv.
  Din păcate, din cauza programului încărcat pe care-l au Marius Iepure și Otlile Mabuse nu vor ajunge la Cupa Sătmarului. Cei doi vor merge în Anglia la un concurs internațional . Sătmăreanul Marius Iepure și sud-africanca Otlile Mabuse au ajuns pe locul nouă în clasamentul general al Federației Germane de Dans sportiv.

  Florin Mureșan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE